Recenzija P2 lakova


Hej,ljepotice!
Za danas imam još jednu recenziju.To je recenzija ovih divnih P2 lakića.😊P2 je Njemačka dm marka,kao što je kod nas npr. Trend it up ili She.I nadam se da će brzo doći i kod nas,a do tad ako budete išli u njemačku uzmite si par ovih lakova jer su odlični.
Najprije lakovi imaju jako lijepe boje. Jaako su pigmentirani. Mislim da im je cijena prosječna drogerijska,ali nisam točno sigurna točno kolika.



Prvi lak je u predivnoj jarko rozoj, koraljnoj nijansi - 070 funky babe.Jako je pigmentiran.Na noktima traje 3-4 dana.Ima 12 ml i lijepu ambalažu.😇

Drugi lak je ovaj srebrni, šljokičasti.Da moram izabrati jedan najdraži lak bio bi to ovaj.😁 Uz tri sloja dobijete predivne srebrne nokte sa ‘holo’ efektom.😍 Savršen je u kombinaciji sa doslovno svim bojama.



3.lak je lak tanke četkice za francusku manikuru: Miss French.Pigmentiran je,precizan, obožavam ga.Korišten je i na prethodnoj slici.


I posljednji lak je u nekakvoj smeđkastoj nijansi- 210.Osobitosti kao i kod ostalih!Obožavam.🤗

I to je to za ovaj post,nadam se da vam se sviđa i da ćete ako budete imali priliku isprobati ove lakiće.Do sljedećeg posta.🙋🏻‍♀️❤️










Primjedbe

Popularni postovi