Kako da parfem traje duže na koži





Hej,drage moje!
Za današnji post sam vam pripremila nekoliko savjeta i trikova kako da parfem duže traje na vašoj koži i više se osjeti.Mislim da je miris nešto što nas dodatno vuče nekome ili nečemu i da po njemu često prepoznajemo ljude ili privučemo,ali često vrlo kratko traje na koži...Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći..


Losion,balzam..?
Parfem će vam duže trajati i više će se osjetiti,ako ima podlogu.Tamo di mislite stavit parfem stavite malo losiona,ulja,kreme..ali bez mirisa da se ne bi pomijesali mirisi.Ja koristim  balzam koji sama napravim od beeswaxa i nekog ulja..U obliku labela!😁


Nakon tuširanja?

Parfem je najbolje nanositi nakon tuširanja(Najbolje bi bilo koristiti gel za tuširanje koji se,ako se,dobio uz parfem..),sa toplom vodom jer nam se pore otvore i koža bolje upije parfem,a posebno nakon losiona,ulja..

XOdjećaX

Parfem nemojte nanositi na odjeću jer molekule parfema reagiraju direktno na koži a na odjeći se nemaju “ za što zalijepiti”.

Dlake?
Mirisi se pričvršćuju na vlakna,tako da možete parfem stviti i na ruke, na dlake,da bi duže trajao..

Gdje je najbolje nanositi parfem?
- Parfem je najbolje nanositi na područja ‘pulsa’.Gdje osjećate puls,tu je koža posebno topla i parfem će se bolje osjetiti,a ta područja su:
zapešće- Nemojte trljati parfem kad ga nanesete već pustite da se osuši i često smanji intezitet mirisa i trajnost
s druge strane laktova
na vrat
iza uha
• ključna kost
...


Parfem u kosi?
Jesam li jedina koja je stavljala nekad parfem direktno na kosu?Sve dok nisam shvatila koliko je to štetno jer u parfemu ima puno alkohola koji isušuje kosu i jako loše utječe na nju..Radije na četku za kosu naprskajte parfema,malo sačekajte i počešljajte se!You’re welcome!😛 Ili...jednostavno kupite ‘parfeme’ koji su namijenjeni za kosu..

Nemojte držati parfeme izložene suncu!?
Držite vaše parfeme dalje od sunca i topline jer toplina i svijetlo mijenjaju miris parfema nakon nekog vremena..i naravno pazite na rok trajanja..!😉

I to je to za ovaj post, nadam se da sam vam pomogla,ne zaboravite pratiti moj blog!🤗
Do čitanja!❤️









Primjedbe

  1. Super će mi doći ovi savjeti i svakako ću ih isprobati!

    Blog: https://onlymaja.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post, za par stavki sam već znala ali radujem se da probam ostale. ♥

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi